Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

понеделник, 12 октомври 2015 г.

Чалга дивата Бриана: Отказах се от политиката!

Сексапилната Бриана
Певицата Бриана (Боряна Панталеева) многократно влиза в жълтите медии, като журналистите я определят за скандална. „Всеки ден“ я потърси, за да разберем подробности за отказа й да се кандидатира за кмет на родния й град Левски, както и да научим нейното мнение за случващото се във „ВИП Брадър“.
Разбира се, не пропуснахме да й зададем въпроси и за секса, говорихме дори и за... киното!

Интервю на Милан Николов, в-к "Всеки ден"

-Бриана, всички се чудят защо се отказа да ставаш кмет на град Левски, след като бе основният фаворит?

Наскоро се отказах по лични причини, за които не искам да говоря пред медиите. Смятам да помагам на града по друг начин. Абсолютно сериозно се бях решила преди това да се боря за кметския пост, жителите на родния ми град сами ме поканиха, а спомняте си, че участвах и на предишни избори. Щях да се преборя за поста не за да се шуми около името ми, аз съм отраснала, живея тук, исках да помогна на хората. Можеше и да не спечеля изборите, но кандидатурата ми бе призив – тя трябваше да покаже, че нещо е редно да се промени. Тази промяна в страната ни трябва да започне от най-малките градове, като постепенно променим цяла България. Повечето неща, които се случват в родината, не се харесват на никого. Когато почистим страната от лошите навици, започнем да спазваме правилата, тогава няма да има верижни катастрофи с 50 коли и много трупове. Исках да стана кмет на Левски, за да виждам в родния ми град щастливи хора, които се усмихват – живеят по европейски. Както си изградим сами живота, така ще живеем. Странно е, че когато българинът излезе в чужбина, тогава живее по правилата, спазва ги, виждате, че у нас не се получава.

-Да, но Луна тръгна по твоите стъпки и започна да изгражда държавата направо от поста президент? Как гледаш на нейната „кандидатура“?

Наистина бях първата фолк певица, която направи опити да влезе в политиката. Ако има сериозни намерения, Луна може би трябва да тръгне от по-долно стъпало, за да могат хората насериозно да приемат заявката й за политик. Да се пробва за кмет, така ще разбере дали има потенциал да ръководи. Едва ли човек както нас може да скочи от сцената и да управлява държавата, затова виждате, че всички й се смеят, макар че тя си вярва доста, че е достойна за държавен глава. Политиката е нещо доста сложно и мръсно, ако скачаш в нея, трябва да си готов да си вечно изцапан, трябва да имаш железни нерви, особено ако имаш намерение да правиш нещо различно. Виждате на практика, че има реформаторски блокове, а реформи на практика няма.

-Какво ти е впечатлението от „ВИП Брадър“, не се ли държи като чалга естрадата?

Трябва да уважаваме смелостта на тези хора, че толкова време са градили звездна кариера и са се навили да влязат на място, на което може да си покажат неща, които няма да се харесат на хората. Наистина за никого не е приятно да гледа дребни интрижки помежду им, кавги за един морков и дребни битовизми. Дълго време тези хора, на които ние се възхищавахме, обиждаха чалгата, изкарваха нашата работа пошла, а нас прости. Сами виждате, че поведението на Преслава не беше най-простото в Къщата въпреки особеностите си, Луна също се държи доста по-достойно от някой други хора. Не плете интриги, не се кара за храна, няма „чалга“ в поведението й.

-Да, но всички се питат луда ли е Луна?

Според мен не луда, тя е доста особен характер, свикнала е да живее в коренно различна среда от това, което се случва в шоуто. Аз смятам, че тя дори е живяла преди влизането в брадъра доста по ВИП от повечето съквартиранти. Именно заради това отначало тя започна да клони от тях, после обаче сама реши да се приобщи, въпреки че предполагам доста неща в манталитета на околните я дразнят. Това е част от живота – за да оцелеем, трябва да умеем и да се приспособяваме към всичко. Луна определено не е луда, просто ние трябва да се научим да разбираме различното. Не можем да проектираме хората по наш образец. Затова животът ни е интересен, защото хората срещу нас са различни.

-И ти се славиш с доста ВИП връзки, които журналистите определиха за скандални?

Няма нищо скандално да си с някого и да се чувстваш добре с него. По-скандално е това да ти се бъркат в личния живот и да ти държат сметка с кого си лягаш. По този начин се развалят много хубави връзки. Не искам да говоря за миналото си, за да съм била с някого, значи съм се чувствала добре с него. Няма нищо скандално в Бриана, тя е един добър човек, който се опитва да радва хората по участия. Едва ли ще намерите някой, който да ви каже, че съм му направила нещо лошо.

-Какво се промени с годините в шоубизнеса?

С всяка година става все по-трудно за всички мои колеги. Българите вече нямат време и средства да се забавляват. Работят по 6 дни в седмицата, изморени са вероятно от работа, нямат желание дори да отидат на заведение. Едно време хорaта по кръчмите се забавляваха, сега отиват с проблемите си там, водят тежки разговори, все по-трудно ни е да им извадим усмивката им, да ги поканим на дансинга. Като шефът ти дава 750 лева заплата, едва ли ще тръгнеш да я харчиш по заведения, все пак животът на много хора е труден. Това се отразява и на шоубизнеса.

-Получавала ли си секс оферти от богати мъже? Казват, че ако проговориш, става страшно?

Чак пък страшно (смее се). Това са лични неща, с които не е редно да занимаваме читателите ви. Всеки ден съм по участия, мислите ли, че не мога да изкарам пари, за да живея нормално? Изкарвам парите изцяло с гласа си, харесвам професията певица. Никой не трябва да се страхува от мен, аз съм сериозна млада жена, която в момента има щастлива връзка. След като приятелят ми си позволява да пътува в чужбина, се вижда, че ми има доверие, което е важно за мен. Като човек от шоубизнеса е нормално за мен да се появяват всякакви глупости по медиите, това е част от професията ми, която аз обичам. Свикнала съм на тези неща, добила съм навик ваши колеги да ме питат за най-пикантните неща.

-И все пак палава ли е Бриана?

Бриана е толкова палава, колкото всяка друга жена на нейната възраст. Млади хора сме и трябва да оценяваме това. Трябва да живеем живота си така, че той да ни харесва на нас самите. Колко съм палава, трябва да питате приятеля ми, но едва ли ще получите отговор. Нека това нещо остане под завивките ми, палава съм на сцената!

-Псевдонимът ти идва от порноактрисата Бриана Банкс, случайно ли е това?

Истинското ми име е Боряна, затова сметнах, че Бриана ще ми отива. Не че се мисля за по-голяма звезда, но да ви призная, не съм гледала нейните изпълнения и филми, така че за мен тя си остава неизвестна. Аз съм певица, тя е порно актриса, така че едва ли има някаква прилика между нас. След време мога да реша да се пробвам в киното, тогава ще съм пак Бриана и няма да искам да ме сравняват с известната порно актриса. Човек трябва да вярва в себе си и да търси своя стил и място на сцената.

-Певица, политик, актриса. Ще се справиш ли с 3 дини под мишницата?

Човек трябва да е амбициозен, да търси себе си, да се развива. Затова, ако ме поканят за актриса, бих приела, без дори аз самата да съм сигурна, че имам потенциал за това. Чувствам се добре на сцената и мисля, че и публиката срещу мен го усеща. Когато човек е уверен в това, което прави, нещата му се получават.

-Какво искаш да кажеш на хората, които ще четат това интервю?

Искам да им кажа да живеят така, че да се чувстват добре. Да пренебрегнат факта какво мислят другите за тях, а да бъдат себе си. Скоро ще изпратим една година, нека да влезнем в новата с по-чисто и по-европейско мислене. Нека да излезем от дребнавостта, да подминаваме лошото с усмивка и да се радваме на хубавото. Около нас ежедневно се случват много хубави неща, трябва само да си отворим очите за тях и да живеем по-добре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар