Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 8 октомври 2015 г.

Ченгетата сигурни на 99%: Момчил е загинал след подхлъзване, не е самоубийство

Момчил
Пловдивският студент Момчил е загинал след подхлъзване, категорично отпадат версиите за убийство и самоубийство, почти убедени са ченгетата. Това научи „Всеки ден" от разследващите драмата под тепетата.

Те очакват до седмица да сложат чертата на случая, като тогава ще обявят, че няма и подбудител. Тялото на Момчи бе предадено на роднините му, като експертизата на вещите лица не е установила нито алкохол, нито дрога в кръвта.
Фактът, че трупът на младежа е вече готов за погребение, ясно доказва, че няма никакви следи от каквото и да е насилие. 

Припомняме, че пловдивчанинът бе издирван няколко дни, а впоследствие трупът бе намерен със счупени крака и силно разложен в скалиста местност над Пловдив. Криминалистите са категорични, че Момчил не е имал никакво намерение да се самоубива. От разпитите на свидетели е станало ясно, че той напоследък даже е бил в приповдигнато настроение, от радост, че отново се е върнал в родината си след престой в САЩ. Дори и в последния телефонен разговор с брат си младежът е звучал бодър, въпреки че е съобщил, че няма ключ. Студентът не е страдал от любовни мъки, всичко е споделял с близките си, те са казали на разследващите, че го познават добре и са щели да разберат ако има нещо. Момчил вероятно се е подхлъзнал по пясъчен наклон в тъмнината, претърколил се е няколко пъти, не е имало за какво да се хване.
Според лекарите той е издъхнал за минути след полет от 30 м височина. Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство към неизвестен извършител за склоняване към самоубийство. Ще бъдат разпитани още няколко свидетели и се очаква до седмица и това да приключи.

До този момент криминалистите нямат и едно доказателство, което да насочва натам, че някой го е съветвал да сложи край на живота си.

 Бабата убедена, че е убит 

 Бабата на студента - Недялка Семерджиева, вероятно вече е единственият човек, който твърди, че Момчил е убит по жесток начин. Тя дълбоко се съмнява той да е отишъл сам до Младежкия хълм посред нощ. 82-годишната жена предполага, че внукът й е бил отвлечен от улицата пред дома си от поне двама души, които са го набутали в кола и са го закарали до Джендем тепе и са го хвърлили оттам. Тя смята, че студентът е зверски бит в автомобила, а докато стигнат до мястото на престъплението Момчил е бил много наплашен. Възрастната жена се съмнява в това как от полицията веднага обявиха, че няма следи от насилие, след като тялото е паднало от толкова голяма височина, а и е било доста разложено./ Милан Николов, Всеки ден

Няма коментари:

Публикуване на коментар