Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 19 март 2014 г.

Прокурор Момчев: Вече не пазим с охрана Мисис България Ралица Тодорова! Тя не се страхува и ще свидетелства срещу Хамстера

Красивата Ралица Тодорова
"Мисис България 2008 г. Ралица Тодорова вече не е под охрана. Тя не се страхува и ще даде показания срещу Антон Петров-Хамстера в делото за ВИП проституция, което ние ще вкараме в съда до 2 седмици". Това разкри пред ПИК прокурор Момчил Момчев, запитан как се развива делото, по което се очаква показания да дадат и много известни фолкпевици, карани да проституират.
"Вече сме готови с всички доказателства, до няколко дни ще наблюдавате какво ще се случва в съдебна зала.
Не знам защо се пише, че Ралица се е изплашила и ще се отметне от показанията си. Няма такова нещо, разчитаме на нея", смята прокурорът.
Припомняме, че сред магистрати в Съдебната палата се носят слухове, че красавицата се изплашила, че Хамстера е на свобода и не искала да си признае, че той я карал да се отдава срещу много пари на костюмирани баровци.
Очаква се зад паравани да бъдат разпитани и чалга икони, които много се срамували да признаят какви пакости са правили под завивките, за да съберат пари за поредния си клип.
ПИК научи, че когато започне делото, в медиите се очаква да изскочат снимки от сексоргии с фолк звезди, които са правени на екзотични острови.
Припомняме, че Хамстера бе обвинен за цял куп престъпления и освобождаван няколко пъти, но властите решиха да го задържат за постоянно поради съмнения за ръководене на добре организирана мрежа за трафик на женска плът.
Подсъдим по това дело е и Мирослав Йончев - Мистър България 2003, който според обвинителите е бил дясната ръка на Хамстера. "Моделите" в агенция "Май Ейджънси", чийто президент е Йончев, предлагали секс срещу 600 лв. на час, 800 лв. за 3 часа и 1000 лв. на нощ, категорични са прокурорите.
Мисис България Свят 2008 г. Ралица Тодорова работила в агенцията, след като получила титлата.
Тя разказала, че започнала да заработва пари извън манекенството едва през 2010 г.
Мирослав Йончев много й вярвал, тя прибирала парите и му ги давала.
Според прокуратурата той пък я запознал с по-високопоставен от него - Антон Петров-Хамстера. Всички обаче се питат защо Ралица Тодорова не е подсъдима, като адвокатите се бъзикат, че явно обвинителите са се влюбили в красотата й.
Ралица Тодорова
По сведения на прокуратурата, бандитите прикривали основната си дейност чрез различни агенции за манекенки. Това се доказвало от доста разкази на явни и тайни свидетели, които напълно съвпадали един с друг и нямало разминаване между версиите на различните хора.
Юристите на Хамстера обаче са категорични, че магистратите са мотивирали обвинението си, единствено върху базата от показанията на скандалната миска Ралица Тодорова, приятелката й Камелия Хасан, двама анонимни свидетели и Цветомир Иванов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар