Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

понеделник, 23 февруари 2015 г.

Сашо Томов оправдан, а кой е виновен?

Александър Томов
Наричаха го Сашо Апашо, влачиха го по дела, днес Софийски градски съд го оправда. Ясно е, че не сме Румъния, богат човек да влезе в затвора, но след като Александър Томов е невинен, кой е виновен? 

Виновни трябва да има, защото вече толко хора излезнаха "невинни" от Съдебната палата, а после обикновените хора плащат "с лихви" осъдителните присъди в Страсбург. Нека да припомним, че прокурор по делото срещу Томов бе Божидар Джамбазов, който сега не казва и дума по това дело. А трябва да каже, престъпник ли е Томов, ако не е, кой е натискал прокуратурата да му се повдигне обвинение, да отговори защо това дело се провали...!
Иначе, ние ще станем държава, когато правосъдието е за всички, не само за бедните. Когато някой с пари влезе в затвора, ако не за пример на обществото, то поне за да изчисти собствената си съвест. До тогава хора със скъпи коли ще хвърчат по магистралите и ще убиват тези, които спазват законите. Нещо не е правилно при нас, но не е оправдание, че сме на БАЛКАНИТЕ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар