Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 29 април 2015 г.

Атаката над ТВ7 - резил за Бойко. Показа колко некомпетентен вътрешен министър е назначил

Бойко разбра грешката, измъкна се ловко
Без прецедент, най-голямата издънка на Бойко Борисов и ГЕРБ беше нападението над ТВ7. И макар, че той се опита да се измъкне и да замаже гафа, включвайки се в ефир, това не скри некомпетентността на неговия министър Румяна Бъчварова. 

Тя или той превърнаха центъра на София в "бойно поле", пълно с ченгета? Как може министър да дойде и да каже, "сега ще се запозная със случая, не съм запозната", след като повече от 4 часа всички медии отразяват произвола на униформените и частните съдебни изпълнители? 

Колко гафа още ще направят ГЕРБ, за да разберат как се управлява една държава? То не бяха Вежди-та, не бяха Бъчваровки, колко издънки трябва да станат г-н Борисов? 
Днешната акция показва само едно - вие сте опозиционна медия, размахваме пръст! Г-н Борисов, този начин на управление се нарича диктатура. Това не е "румънският модел", наподобява на един много по-стар "руски модел", но е по-грозен и от него. В коя нормална държава премиер изказва лично отношение към медия, може ли неговата позиция да прави подобни изказвания? Как може премиерът, забележете във Фейсбук, да съобщава, "че разпоредил да се махнат полицаите"?!?
И накрая, къде е г-н Бареков? Защо никоя медия не го потърси сега?

Няма коментари:

Публикуване на коментар