Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 12 юни 2014 г.

Вальо Топлото се опитва със зъби и нокти да отмени част от запора над 12 млн. лева, наложен му от съда. Нямал с какво да живее

Вальо Топлото нямал пари да се забавлява по мъжки!
Бившият шеф на столичната "Топлофикация" Валентин Димитров-Вальо Топлото се борил със зъби и нокти да се отмени част от запора на близо 12 милиона лева, който му е наложен от съда. Това каза пред ПИК неговият адвокат Венцислав Дудоленски.
"Стремим се в последно време да му освободят поне тези пари, които не са предмет на обвинението.
Не е правилно те да са под запор. Подадохме документи с молба за това искане, до този момент нямаме резултат. Парите трябва да се освободят, защото той реално няма с какво да живее", каза пред медията ни адвокат Дудоленски.
"Бавно вървят делата, от 4 възможни само едно е на втора инстанция. Другите са на първа инстанция. Имаме две върнати дела, много материал и разпити има, така че сме далеч от последната инстанция", каза юристът.
От познати на Топлото научихме още, че той бил бесен, че делата са върнати. Димитров се вайкал, че вече толкова години го разкарват из съда, а две дела трябва да започнат отначало. Той постоянно повтарял на адвоката си, че трябва да се възползват от факта, че делата се размотават и да искат отпор на парите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар