Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 17 април 2014 г.

Фейсбук скочи на Наталия Кобилкина, българи бесни на сексапилната рускиня

Наталия Кобилкина
Наталия Кобилкина си навлече гнева на потребителите във Фейсбук

Наталия Кобилкина за пореден път скандализира обществото. Този път скандалът около нея не се заформи около съветите и препоръките й към аудиторията, а около начина й на мислене. За много от потребителите подобно мислене е повече от чудовищно.
Наталия Кобилкина заяви в мрежата, че никога не би подала ръка на болни от рак и хора, страдащи от други тежки заболявания.
Тя допълни, че не би отделила и стотинка за тях. Скандалната рускиня обоснова казаното от нея с твърдението, че раковоболните имат лоша карма и тя не иска и да привлече негативни събития в живота си, помагайки им. Кобилкина заяви, че болните от рак имат карма и трябва да си помогнат сами. Тя допълни, че те могат да се излекуват единствено след като разберат каква е причината за случващото се с тях.
Изказването на Наталия Кобилкина предизвика лавина от коментари, които заляха стената й в мрежата. Потребители на мрежата са възмутени. Според тях подобно мислене е недопустимо, тъй като според думите на Наталия Кобилкина никой не трябва да помага на тежкоболните хора, дори и ако те са най-близките му, защотп помагайки им ще си навлече лоша карма.
Други коментират, че с това свое изказване Кобилкина автоматично си е поръчала раково заболяване от съдбата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар