Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 26 март 2014 г.

Made in Romania! Всички богаташи са в затвора! Може ли да се случи в България?

Tе са в затвора, а нашите?
В момента наровете в румънските затвори търкат най-известните, а и не само най-извeстните, но и най-богатите хора в румънския футбол.
Заради корупция зад решетките са най-богатият румънец - собственикът на Стяуа Джиджи Бекали, (вече от половин година), бившият вицепремиер и собственик на Рапид Джордже Копос, който е може би вторият по богатство румънец,
богаташът Кристи Борчеа, който с години изхранваше Динамо Букурещ, с милионите си живееше на две държави - Румъния и САЩ, мениджерите Виктор и Йоан Бекали, които са направили милиони от трансфери и не слизат от баровските лимузини. Джика Попеску, който също е човек с положение и щеше може би да се пребори за ръководител на румънския футбол.... и още няколко баровци. Да продължаваме ли? Няма смисъл!
becalarestТа тези господа са ощетили държавата с по няколко хиляди. Има закон, влизат в затвора. Ще стане ли това някога у нас с тези хора, които са откраднали от България милиони, не хиляди!
На тези хора са отнети екстри за милиони, като парите отиват в държавата. И забележете - всички те се предадоха доброволно в полицията, нито един не помисли за ЮАР или друга страна. Румънска работа!
Защо ли пък не дойдоха в България преди присъдите? Щяха да си живеят като Царе. А и тези престъпници можеха да оправят футбола ни! Вероятно са по-добри в това от нашите такива.
Паралелно с това - Евелин Банев-Брендо го пазят у нас като Президент, не искат да го предадат на Румъния, където е заснет в наркосделка за милиони. Наскоро го пуснаха у дома, вероятно да му е по-спокойно!
Румъния е по-голяма баница, казват, ако вземеш, няма да си личи липсата. В България положението е друго. Като едно село сме, в което бандите на селото се знаят, но никой не може да направи нищо. "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка", казали са мъдрите хора...
За съжаление си е така, а Румъния показа, че има правосъдие, след като преди време на затвор беше осъден и министър на власт.
Еми, каквато ни е държавата, такъв ще ни е и футболът. Пък нека някой се опитва да сравнява българското с румънското първенство. Просто е в голяма заблуда.
И май някой говори за операция "Чисти ръце" - лъжа и заблуда.
Коментар на Милан Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар