Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

вторник, 11 февруари 2014 г.

Станимир Флоров се скри на село, изпраща жена си да пазарува, за да не го гледат хората

Станимир Флоров
Бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров се е скрил на китната си вила във видинското село Гъмзово, където е родното му място. Той е бил забелязан от наши читатели да гледа тъжен през прозореца, но вероятно заради срама от факта, че го разследват, не смеел да си подаде носа навън.


В момента той е разследван за подкуп в особено големи размери. Срещу него се заканват да дадат показания и много знайни и незнайни престъпни фигури, които твърдят, че имат информация за много по-сериозни престъпления, които е вършил.
ПИК научи, че Флоров вероятно ще бъде обвинен и за създаване на служебни документи на хора от престъпния свят.

Читатели на ПИК ни информираха, че Флоров не излизал дори до магазина, който бил близо до имението му. С тежките пазарски чанти трябвало да се справя жена му, която му правила компания в трудния момент.
Според някои хора в кримисредите, неслучайно Флоров се е закотвил в близост до видинската граница, която е една от най-благодатните за нерегламентирани действия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар