Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

вторник, 11 февруари 2014 г.

Пепи Цигането, който погуби Ралица и се гръмна, се е застраховал преди 5 години!

Убитата Ралица
Петър Петров - Цигането, за който разследващите смятат, че е убил 19-годишната Ралица, а после се разстреля с пушка си е направил застраховка "живот" през 2008 година. Това показа проверка на ПИК.

В последно време в медиите близките на Цигането атакуват майката на Ралица в медиите, че едва ли не тя е застраховала сина им, а после е предизвикала смъртта му.
Оказва се обаче, че застраховката, която му е направена е била задължитeлна, за да може той да започне работа и семейството на Ралица нямало никаква инициатива да я направят.

Красивата Ралица бе намерена мъртва в края на ноември зад заведение в столичния квартал „Надежда“. Клошар се натъкнал на тялото, което бе намерено в канавка. Соченият за убиец Петър Цигането се гръмна с ловна пушка, докато полицаите го преследвали.
Покрай празниците разследването за мистериозната смърт на двамата младежи малко е оставено на заден план, но се очаква до края на януари да има някакво развитие.

ПИК научи, че вече месеци след смъртта на двамата бивши влюбени, двете смейства още не са намерили покой и продължават да търсят вината за случилото се в другия двор.
ДНК, открита под ноктите на удушената Ралица, доказва с категоричност, че Петър Петров е убиецът на момичето. 19-годишното момиче се е борило яростно до последно, сочат още данните от патоанатомичната експертиза. По трупа на Петър също са открити ДНК-следи от девойката.

“Каквото и да се случи, имало е да се случва.” Това пише във Фейсбук Петър Петров малко преди да се реши на отчаяната стъпка и да убие приятелката си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар