Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

вторник, 15 септември 2015 г.

Прокурорът, заковал убиеца на Вероника: От самото начало бях сигурен, че Илиян е извършителят!

Цани Попов
„Сигурен бях от самото начало, че Илиян Здравков е извършител на убийството на Вероника. Бяхме събрали достатъчно доказателства още от самото начало, за да не повярвам на твърденията, че той е бил малтретиран”. Това каза пред „Всеки ден” прокурорът Цани Попов веднага след като стана ясно, че соченият за убиец на Вероника ще лежи 30 години в затвора.

„Не съм съгласен, че от това решение всички ще са недоволни. Тази присъда е максималното, което Илиян може да получи, след като призна сам вината си”, каза още обвинителят пред медията ни.
Припомняме, че 30 години затвор при първоначален строг режим отсъди Окръжният съд във Велико Търново за 40-годиншния рецививист Илиян Здравков, който на 28 февруари тази година уби по особено жесток начин студентката Вероника Здравкова край жп гарата на Велико Търново, за да я ограби.
Здравков изслуша мълчаливо решението на съда. Адвокатът Кирил Станчев ще реши дали ще обжалва след като се консултира с подзащитния си./ Милан Николов, Всеки ден

Няма коментари:

Публикуване на коментар