Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

неделя, 13 септември 2015 г.

Разделението „богати” и „бедни” убива хора

„За милиони няма закони, за кокошка няма прошка”. Това е до болка познатата фраза, която за съжаление вече от десетилетия царства и е модел в страната ни. Депутат блъска човек на пътя и той умира, а почти година след това не се случва нищо. Факт е, че деянието, което е извършил политикът от БСП Георги Анастасов не е умишлено, вероятно и този, който вече не е между живите има вина.
Будят обаче притеснение няколко въпроса. Защо след трагедията пред турското посолство през февруари инцидентът беше скрит от медиите? Тогава от МВР потвърдиха за инцидента едва след журналистически интерес за случая. Дали ако Бай Георги от село Храбрево ако беше убил човек с Москвича си нямаше да бъде наказан за това, дали случаят ще се води самоубийство? Свидетелят на инцидента надежден ли е, не се ли е изплашил от влиянието и скъпата кола на депутата? За да имаме държава, трябва да постигнем това – пред закона всички да сме равни. На тази неравнопоставеност се дължат и повечето катастрофи по пътищата, където не е ад… война е!
/Милан Николов, Всеки ден

Няма коментари:

Публикуване на коментар