Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

неделя, 16 август 2015 г.

Тодор Янчев дебютира като треньор на Царско село

Тодор Янчев е и шеф на детската школа "Царско село"
Легендата на ЦСКА Тодор Янчев ще дебютира като старши треньор на 24 август. Тогава в 18:00 часа любимецът на Сектор „Г“ ще изведе за първа тренировка ФК Царско село, съобщиха от ръководството на клуба.

Заниманието ще се състои на новия терен с естествена трева, който се намира в столичния комплекс "Царско село". Това е началото на Янчев в треньорската професия. До този момент бившият халф не е бил начело на нито един отбор, като единствено е бил помощник в ЦСКА през сезон 2014/2015 гоина.

Към състава му ще се присъединят много интересни футболисти, чийто имена засега ще бъдат запазени в тайна. ФК Царско село ще участва в първенството на Регионалната софийска група – СРГ, като амбициите, са още през този сезон да се класира в шампионата на Югозападната „В“ група. 14 са отборите, с които ще трябва да се преборят възпитаниците на Тошко Янчев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар