Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 15 юли 2015 г.

В Словакия стана ясно: Задава се нова "Супер Стяуа". Невероятни попълнения, трябва време да се сработят

С класни играчи Стяуа скоро ще върне
агитката, която ще дойде след победи над грандове
Стяуа е изградила супер сериозен отбор, като всички нови попълнения са от високо качество. Това се видя в мача с Тренчин в Словакия (победа 0:2), въпреки че грандът на Балканите все още не се сработил напълно.
Днес стана ясно, че Алибек и Де Аморим остават в Астра Гюргево, но и без тях, този който е правил селекцията се е справил блестящо.

Стяуа има супер класа в момента в тима си с новите попълнения. Гилерме - супер стабилен в защитата, включва се в нападение. Таде, който дойде от ЧФР Клуж е с уникални възможности да бележи, трябват му само добре захранващи пасове и е безгрешен. С охраната на чернокожият играч се ангажират винаги двама защитници, защото физиката му е като на Терминатор. Тудорие е млад, но много техничен играч, който също обича да вкарва, дойде от Оцелул Галац и всички в Румъния го определиха за бъдещия Танасе (дано да е по-постоянен от него). Тахар игра малко, но и той обределено има качества и няма да се задоволи да е резерва. Безспорно най-приятната изненада дойде от алжиреца Хамерун, който не бе одобрен от Левски. Той влезе само за няколко минути, но показа супер класа, направо съживи Стяуа, вкара и гол. Вероятно това ще е бомбата в "новата Стяуа".

Стяуа смаза шампиона на Словакия,
дори и без да са се сработили новите
Да не забравяме и юношата на клуба Алин Тошка, Габриел Янку, които до този момент бяха предимно резерви, но имат качества.

Мнозина подценяваха Стяуа и твърдяха, че дори ще отпаднат от Тренчин, но както видяхте това не се случи.
Стяуа в Европа е винаги Стяуа, независимо от играчите си и резултатите в контролите...

Единственият проблем на червено-сините е вратарският пост, където се смята, че Кожухару няма нужните качества за евро битките в Шампионска лига. Дали пък и той няма да ни изненада приятно?

Едно е ясно, трябва малко време да се сработят новите играчи и Стяуа ще има супер тим, който ще може да победи всеки в Европа. Прав беше собственикът Джиджи Бекали, който определено знае как се прави голям клуб и как да печели от футбола. Той заяви, че идва нова ера и нова "Супер Стяуа", нарече я "Ерата Радой". Пожела финал за Шампионска лига. Ние, феновете на отбора само трябва да чакаме и да мечтаем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар