Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

събота, 27 юни 2015 г.

Починаха двете румънки, пострадали при катастрофата на автомагистрала „Хемус”

Починаха двете румънки, пострадали при катастрофата на автомагистрала „Хемус”. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от лечебното заведение, където пострадалите бяха настанени. Въпреки интензивните шестчасови опити на лекарите да ги спасят, травмите са били големи и румънките са починали Другите трима пострадали при инцидента са в по-добро състояние.


Петимата румънски граждани – мъж и четири жени, пострадаха около 10.20 часа при катастрофа на автомагистрала „Хемус”. Те са на възраст между 24 и 28 години. 29-годишният водач на лекия автомобил, е изгубил контрол над автомобила и се блъска в обезопасителната мантинела. Не е имало други участници в произшествието.

Водачът на автомобилът е освободен с порезна рана на дланта. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар