Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

събота, 27 юни 2015 г.

Дават €30 хил. на месец на Препелица

Андрей Преперица
"Лудогорец" е много близо до това да подпише договор с румънският халф Андрей Препелица. След като медиите в Румъния разкриха, че шампионите преговарят с втория капитан на "Стяуа", който вече е свободен агент, то сделката е въпрос на часове.
Очаква се до ден-два Препелица да подпише с "Лудогорец" и да пътува за Австрия, където да се включи в лагера на тима.

29-годишният халф прекара 4 години в "Стяуа" и стана шампион на 3 пъти. По информация на "7 дни спорт" неговата заплата в Румъния е била между 15 и 18 хиляди евро на месец. От "Лудогорец" обаче са направили всичко възможно, за да изкушат футболиста и да го имат в редиците си. На първоначалните разговори между българския шампион и Препелица разградчани са му предложили заплата от 30 хиляди евро, или почти двойно.

В момента в състава на шампионите има само четирима играчи, които взимат повече пари - Браян Ангуло, Марселиньо, Козмин Моци и Върджил Мисиджан. От "Лудогорец" искат да махнат Юнес Хамза, за да освободят бюджет за Препелица, който идва без трансферна сума.

Няма коментари:

Публикуване на коментар