Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

понеделник, 29 юни 2015 г.

Турци наддават с "Лудогорец" за румънски национал

От Лудогорец предлагат отлични условия на румънеца
Турският "Анталияспор" извади контраоферта за Андрей Препелица, която засега е пречка пред румънския национал да подпише договор с "Лудогорец".
Шампионът на България от няколко дни преговаря с халфа, който ще напусне "Стяуа" като свободен агент.
Дори в Румъния се появиха информации, че всичко около договора на Препелица с разградчани вече е сигурно. Но се намеси и "Анталияспор", който тази година има амбиции да се класира за евротурнирите, разполага със сериозен бюджет и вече подписа със Самуел Ето`о. Президентът на клуба Хасан Акънджиоглу заяви, че очаква в сряда да подпише с румънски национал, а турските медии предполагат, че става въпрос тъкмо за Препелица.

 Това би бил втори трансферен неуспех за "Лудогорец" в рамките на седмица, след като клубът се размина с бразилеца Жонатан Кафу от "Сао Пауло". Но пък се очаква сънародникът му Сисиньо от "Сао Пауло", чийто трансфер може да е рекорден в историята на разградския клуб. От "Лудогорец" също така са на път да продадат втори свой играч това лято след Жуниор Кайсара в "Шалке 04".

Преговаря се за преминаването на Юнес Хамза в "Стяуа", откъдето следят тунизиеца вече близо година. Нападателят е един от тези, на които новият треньор на разградчани Бруно Рибейро няма да разчита. Междувременно президентът на "Лудогорец" Александър Александров имаше среща със собственика на "Краснодар" - руския милиардер Сергей Галицкий, по време на контролата между двата отбора в Австрия, спечелена от българския тим с 3:2.

В разговора Галицкий покани ръководството на "Лудогорец" на откриването на стадиона на "Краснодар" през октомври т.г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар