Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

понеделник, 29 юни 2015 г.

Прокуратурата още умува дали да има обвинения за фалита на ЦСКА

Сашо казваше той е виновен, но се изплаши
да поддаде сигнал в прокуратурата 
Прокурорите чакат сигнали и все още разсъждават дали да се самосезират за фалита на ЦСКА, научи ПИК от източници на държавното обвинение.

Тези дни се очаква фенове на червените да входират в деловодството нови факти, които водят до данни, че бизнесмените Димитър Борисов-Гърнето и Александър Томов-Лупи са извършвали престъпления. Проверка на медията ни показа, че срещу Борисов е имало едно дело, което впоследствие се е преобразувало в такова срещу "неизвестен извършител". Лупи пък бе оправдан от съда за предишния си престой в ЦСКА, но е възможно срещу него да дойдат нови доказателства.

 Самият Александър Томов масово говореше срещу предишния собственик Димитър Борисов, но преди време пред медията ни той категорично отрече да е внасял сигнал срещу него. Въпреки че феновете на ЦСКА, в лицето на Димитър Ангелов-Дучето говорят в доста от медиите за злоупотребите на двамата бивши босове, на практика, за да започне дело, сигналите трябва да бъдат предадени на прокурорите.

До този момент не е имало входирани сериозни документи срещу Томов и Борисов, заради което обвинителите все още не са повдигнали обвинения. Припомняме, че ЦСКА бе поет от Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, а фалитът на старото дружество може да завърши чак след 5 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар