Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

събота, 27 юни 2015 г.

Кобилкина щяла да отрови мъжа си

Сексоложката Наталия Кобилкина спряла окончателно да готви, след като няколко пъти едва не отровила съпруга си с недоварени или недопечени ястия.

"Е, това цялото си има и положителни страни. Като спрях да готвя, той свали 30 килограма. И след време стана веган", сподели рускинята в "Комбина" по Нова телевизия.
Наталия допълни, че в момента в нейния дом се хранят само със салати - основно от авокадо, а като подправка се ползвала единствено хималайската сол.

Кобилкина опроверга и твърдението ,че любовта на един мъж задължително минава през стомаха: "Това не е съвсем точно. Ако беше така, то всички мъже, дето имат любовници, щяха да набиват шкембе чорба". Накрая сексоложката даде и своята рецепта за качествен секс: "Правите си фреш от суров джинджър, ананас и мента. Изпивате това нещо към 2 литра и сте готова към секс", каза брюнетката, цитирана от блиц.

Няма коментари:

Публикуване на коментар