Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 19 март 2014 г.

Алексей Петров: Много се ядосвам, че Румен Петков коментира операцията в Лясковец! Той и хабер си няма от такива операции!

Алексей Петров
"Не се съмнявам, че МВР е действало правилно. Нямам съмнение, че служителите са професионалисти, но понякога се допускат грешки. Българските командоси са по-добри от много техни колеги от чужбина. Много се ядосвам, че Румен Петков коментира работата на спецполицаите, след като той и хабер си няма от такива операции. Не трябва да се очерня авторитетът на спецполицаите".
Това заяви Алексей Петров пред ПИК по повод операцията в Лясковец, при която загина баретата Емил Шарков, а трима негови колеги бяха ранени.
На въпрос на медията ни дали очаква Сергей Станишев да бъде осъден за седемте загубени доклада по времето, в което е бил премиер, Петров отговори: "Всеки е невинен до завършване на процеса. Времето ще покажа дали ще го осъдят".
Петров е основен подсъдим по мегаделото "Октопод", което започна преди минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар