Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

събота, 22 февруари 2014 г.

Facebook изтри еротичните снимки на Асдис Ран

Facebook здраво поряза палавата красавица Асдис Ран и изтри всичките еротични снимки от нейния личен профил. Новината бе съобщена от исландски сайт който уточнява, че фотосите са правени за еротична сесия в българско списание преди около 3 години.
Най – забавното нещо в цялата работа се оказва реакцията на самата Асдис Ран, която така и недоумява защо администраторите на Facebook са изтрили нейните голи снимки.
След като изпратила запитване към тях получила категоричен отговор, че фотосите са твърде провокативни и политиката на социалната мрежа не допуска подобни изстъпления.
Прясно завърнала се в България Асдис Ран коментира, че възнамерява отново да публикува във Facebook всичките си еротични снимки, без да се интересува каква политика за спазване на добрия тон водят американците.
Асдис РанБившата футболна съпруга се пусна във вихъра на нощния софийски живот и заедно с приятелката си Елена Баева се хвърлиха да обикалят скъпарските заведения в лов за сърцати мъже. На Ледената кралица също така предстоят няколко нови фотосесии за еротични издания у нас, а освен това възнамерява да отвори нов магазин за продажба на дамско бельо.
Красивата исландка се оплака още, че е била принудена да прекара лятото в родината си. Основна причина затова са невероятно злите български комари, които господстват във въздушното пространство, напълно необезпокоявани. За никого не е тайна, че властите у нас са напълно безотговорни към изтребването на нахалните гадини и трябва да си истински късметлия, ако през лятото не бъдеш изяден от комари, бълхи, кърлежи и оси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар