Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

вторник, 11 февруари 2014 г.

Жената-сензор Мая Попова предвиди земетресенията в Румъния и Гърция

Мая Попова
Бившата журналистка Мая Попова, която получава сигнали чрез парене по крайниците позна земетресенията, които сполетяха Вранча-Румъния и поредицата земетресения в Гърция.
Вероятно заради атаките към персоната й от страна на видни учени от БАН, жената-чудо напоследък отказва да дава изявления с прогнози пред медиите.

Преди да се случат поредните трусове, наш журналист разговаря с Попова. "Очакват се земетресения в Гърция и Румъния, може и в нас да има по-леки, които няма да са разрушителни", каза тя пред медията ни.
Наша проверка показа, че жената сензор е предвидила с пълна точност в своя сайт двата силни земетръса в Румъния и Гърция.

"Не искам да ме определят като гадателка, аз все още разучавам това, което се случва с мен", каза скромно Мая.

Припомняме, че наскоро учен от БАН атакува Попова, като заяви, че само специалисти трябва да дават такива прогнози. От тогава жената-сензор спря изявленията си пред медиите и започна да публикува прогнозите си само в сайта. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар