Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

събота, 22 февруари 2014 г.

Скандално Димитър Борисов спасява кожата! Прокурорите обърнаха сигнал срещу него в такъв срещу неизвестен извършител

Как Димитър Борисов спаси кожата?
Бившият собственик на ЦСКА Димитър Борисов-Гърнето спасява кожата, след като преди 4 месеца срещу него бе подаден сигнал за финансово длъжностно престъпление. Прокурорите обаче незнайно по какви причини обръщат досъдебното производство срещу неизвестен извършител.

На 3 октомври миналата година научихме, че няколко дни по-рано в Софийска градска прокуратура е входиран сигнал срещу влиятелния богаташ.
Потърсихме тогава гласа на прокуратурата Зорница Таскова, която потвърди, че срещу собственика на "Титан" има проверка. "Съвсем наскоро получихме сигнал за извършени престъпления. Всичко в момента е все още на ниво проверка. Колегите работят много сериозно по случая и съвсем скоро ще стане ясно дали ще обвиняваме Димитър Борисов", каза пред медията ни прокурор Таскова.

Решихме да проверим как са се развили нещата за бившия собственик на ЦСКА. "Нямаме образувано производство срещу такава личност с подобни имена", заяви изненадващо прокурор Таскова. Когато я помолихме да провери по-внимателно и припомнихме, че информацията ни идва официално от прокуратурата, гласът на държавното обвинение направи допълнителна проверка и се установи, че има досъдебно производство за длъжностно престъпление, но то е.... срещу неизвестен извършител.

"Сигналът може да е подаден срещу Димитър Борисов, но все пак прокурорите са тези, които решават дали обвинението да е срещу него или неизвестен извършител", обясни със спокоен глас Зорница Таскова.

Червени фенове са категорични пред сайта ни, че след като става дума за длъжностно престъпление, най-вероятно Борисов е проверяван за източване на пари от червения клуб. Те си задават въпроса как богаташа е успял да изчисти името си от проверката в прокуратурата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар