Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

петък, 16 октомври 2015 г.

Дайте парите на Топлото, той ли е най-големият бандит в държавата?

Човекът има право на пир преди килията!
Култовият Валентин Димитров-Топлото прави нов опит да вземе малка сума от запорираните му над 12 млн. лева, пише най-четеният вестник "Всеки ден". Героят на прехода върви уверено към затвора, след като предпоследна инстанция го закова с 3 години решетки.

Въпреки че беше най-черният човек след прехода, основен герой за влизането на страната ни в ЕС, Вальо Топлото заслужава нещо, вярвам, сигурни са в това и най-злобните бабички в страната ни. Защото и те знаят, че не бе той единственият, който ядеше хайвера, гмуркаше се в джакузито, и нежно прегръщаше едрогърда дама на плажа. Факт е, че Димитров не е най-лошият човек в държавата, дайте му част от пачките, да се забавлява за последно преди студената килия, която вече сте му подготвили. Все пак държавата прибра милионите му, не трябва да е дребнава за 200 хилядарки, още повече, че Топлото си ги проси с верните мотиви. Не може едно дело да продължава толкова години, докато други и в момента ощетяват страната ни с доста по крупни суми.

Да си припомним и развитието на делото „Сашо Томов”, което тръгна от същият прокурор Бождар Джамбазов, как завърши то? Да не излезе и Топлото герой? И накрая, не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава. / Милан Николов, в-к "Всеки ден"

Няма коментари:

Публикуване на коментар