Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 1 юли 2015 г.

Лудогорец предлага 3,5 млн. евро и Хамза за халф на Стяуа

Лудогорец проявява силен интерес към халфа на Стяуа (Букурещ) Александру Чипчиу, съобщава румънският Fanatik.ro. Според изданието Лудогорец предлага годишна заплата от 600 000 евро на Чипчиу
, както и 100 000 евро бонус за влизане в групите на Шампионска лига.

В момента 26-годишният играч взима по 400 000 евро на „Генчеа”. Разговорите са на високо ниво и Кирил Домусчиев преговаря лично с Джиджи Бекали, който отказал преди време оферта от Разград на стойност 1,5 млн. евро за услугите на Чипчиу. Сега Fanatik пише, че новата оферта на Домусчиев е 3 млн. евро, а той е склонен да включи в сделката и Юнес Хамза, който така и не показа пълния си потенциал с екипа на Лудогорец.

Засега Бекали се дърпа и е пожелал Лудогорец да даде 5 млн. евро и Хамза, за да получи Чипчиу, който минава за един от любимците на ексцентричния бос. Според Transfermarkt.de пазарната стойност на Александру Чипчиу е малко над 3 млн. евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар