Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 1 юли 2015 г.

Лудогорец победи трудно ментето от Крайова

Лудогорец победи трудно ментето на Крайова
Българският шампион Лудогорец (Разград) спечели и втората си контрола на австрийска земя, след като се наложи с 1:0 над румънския футболен клуб Университатя (Крайова).
 "Орлите" победиха и руския ФК Краснодар с 3:2 на 28 юни, неделя. Лудогорец беше по-добрият отбор на терена, въпреки че мачът не беше особено интересен, а и българите не показаха темпото от двубоя срещу Краснодар, в който вкараха три гола още в началото.

Йордан Минев създаде най-опасното положение за Лудогорец след половин час игра, но напредналият сам срещу румънския страж Марселиньо не успя да се разпише. Още в последвалата атака пък Университатя се възползва от грешка на защитата на "орлите" и получи дузпа за нарушение на Милан Борян. Той обаче отрази удара на съперника и с това запази нулевото равенство на терена.

Лудогорец стигна до своето в 77-та минута на срещата, когато резервата Цветелин Чунчуков се измъкна с топка в краката от защитник на Университатя и стреля силно към вратата, за да се разпише за 1:0. До края на мача нямаше интересни положения и Лудогорец спечели мача. Следващият е срещу носителя на купата на Русия - Локомотив (Москва), като двата тима ще играят в събота, 4 юли, от 18:30 часа българско време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар