Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

сряда, 24 юни 2015 г.

Култов. Димитър Пенев притеснен за кравите... Феновете на ЦСКА щели да ги откраднат, ако отбора играе в А окръжна

Димитър Пенев се притеснява най-вече за кравите
Легендарният наставник на ЦСКА Димитър Пенев коментира ситуацията в ЦСКА. “За мен оставането в “А” група трябва да се осъществи”, коментира Пенев пред "24 часа".


 “Някой помисли ли за хората по селата, като иска да отидем в “А” окръжна? 1000 човека се изсипват, няма една крава да им остане. Най-лошото е, че нас, ветераните, никой не ни пита за нищо. Все едно ни няма, никога не сме играли за този отбор”, допълни той за “24 часа”. Според него вариантът с “Локо” (Сф) е идеален, защото става въпрос за два славни отбора.

Той е юноша на “железничарите”, след което преминава в ЦСКА. “Мен единствено ме притеснява, че всички говорят за базите. Питат постоянно министър Кралев за базите. Какво щяло да стане с базите? В момента никой не говори дали ще имаме отбор, или няма да имаме”, допълни легендарният треньор.

“Искам да има ЦСКА, искам да играем в елита, но дали ще стане, не зависи от мен”, допълни той. Той изгледа с интерес кастинга за школата на ЦСКА, който се проведе вчера на “Българска армия”. Заради това ветераните, които бяха предвождани от Любослав Пенев преместиха редовния си мач във вторник на “Спортна София”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар