Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 25 юни 2015 г.

Сектор Г: Няма да крадем друг клуб, заради лиценза

Феновете на ЦСКА демонстрират принципи
Говорителят на Сектор Г Павел Маринов за пореден път даде да се разбере, че феновете са срещу взимането на лиценз от друг клуб, пише "Меридиан мач". „Сливания с други клубове са немислими.


ЦСКА няма как да открадне друг клуб, като му вземе лиценза. Ние сме твърдо против сливанията. Моралът и честта са част от нашето възпитание. Не искаме да играем в „А" група с лиценза на друг клуб. Нас не ни вълнува Локо (София) и неговият собственик. Да се прекръстят както искат на орел или морел. Тяхна работа си е. ЦСКА трябва да изтърпи това, което си е заслужил и да играе там, където отреждат правилата. При предишните управления са случвали нередни неща и сега ще търпим последствията от това. Не искаме устни договорки и шушукания. Сектор Г е зад клуба, но зад един честен клуб", започна говорителят на Сектор Г.

„Ако БфС разреши и законът позволява ще играем във „В" група. Отборите в „А" Окръжна нямат възможност да се сравняват с клуб от ранга на ЦСКА и за това може да има промени, феновете ще подкрепят тима и в „А" Окръжна.

 Вие най-добре знаете каква е статистиката, че мачовете на нашия отбор са най-посетени. Хората си обичат ЦСКА и това няма да ги откаже, въпреки трудностите. Ние искаме ДЮШ да бъде една от основните линии, в която да се развива клуба. Другата важна крачка ще бъде ремонт на базите. Сега не ни трябват звезди и нека нашите юноши най-после да получат шанс", завърши Павел Маринов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар