Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 21 май 2015 г.

Левски и ЦСКА са изсъхнали кори от изядена баница, да закриват и двата клуба

"Звездите" на Левски и ЦСКА не могат да уцелят големите балони
Темата на седмицата - дали Левски и ЦСКА ще вземат лиценз! Та каква тема е това, тема за глупаци...
От доста време само наивници вярват в "червената" или "синята" идея, които всъщност се превръщат само в инструмент на дадени хора да бъдат все по-алчни.


Левски и ЦСКА отдавана ги няма, двата клуба са изсъхнали корички от изядена баница, те са едни балони, които се подритват от играчи от чужбина, които не би трябвало да имат място във В група, пък камо ли в тимове с традициите на ЦСКА или Левски. 

Да ходиш на мача на тези два тима е глупаво, наивно. Не че нямат политика за развитие, политика за детска школа и база, те нямат и разбиране какво е футбол. Става дума за ръководителите на клубовете, които нарочно ли, без да искат ли, си затварят очите за това, което се прави в Лудогорец.

10-те лева за билет не отиват за клуба, драги фенове. Но пък за сметка на това вие ги давате, за да се напълните с нерви. Мислите, че гледате футбол, но децата набор 2006 играят по-истински, отколкото "дискотечните звезди" на Левски и ЦСКА.

Аз лично не ходя на мачове от времето, в което България имаше футбол, имаше играчи, имаше зрелище. Сега са само разходки на футболистите по терена и нерви за нас. 4 000 зрители са наистина твърде много, за това, което получават в замяна на билета, който са дали. Ако някой ми даде 10 лева и ми каже да отида на мач, няма да го направя, защото това е загуба на ценни 2 часа.

Какви лицензи? Левски и ЦСКА отдавана ги няма, това са частни перални за пари... Да закриват тези два тима и мъката да свършва. И без това моделът "Левски-ЦСКА" е моделът на противопоставяне в страната. Да се обединим и да изчистим държавата, да изчистим футбола.

Какво лошо има два клуба да тръгнат от трета лига и да направят нещо качествено впоследствие. Нещо истинско, каквото беше едно време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар