Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

събота, 23 май 2015 г.

"Златните момичета" заслужават място в медиите, не "Левски" и ЦСКА

Те заслужават внимание, защото дават и печелят
"Златните момичета" - това трябва да са челата на спортните сайтове и вестници, а не проблемите в частните дружества "Левски" и ЦСКА.

Дали двата "гранда" ще вземат лиценз, какво е значението? Дори това да стане, ще продължават да дразнят феновете си с безхаберието си. А сега нека да си поговорим за спорт и успехи....



Ансамбълът ни по художествена гимнастика заема второ място в многобоя след първия ден от турнира за Световната купа в Ташкент (Узбекистан), съобщи сайтът на Българската федерация по художествена гимнастика.
Възпитаничките на Ина Ананиева в състав Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова, Михаела Маевска-Величкова и Християна Тодорова получиха оценка за съчетанието си с пет ленти от 17.100 точки. Световните шампионки от Измир 2014 се класираха за финала на този уред. Лидер е Израел със 17,450 точки, а на трета позиция с по 16.900 точки са ансамблите на Испания и Италия. Япония има 16.850 точки, а Беларус -16.800 точки.
В последния момент се отказаха отборите на Русия и Азербайджан, които имат проблеми с контузени гимнастички. Днес ансамблите ще играят съчетанията с два обръча и три чифта бухалки, след което ще бъде ясно класирането в многобоя, а финалите на уредите са утре.
Отлично се представиха Невяна Владинова и Мария Матева след първия ден на индивидуалната надпревара, след като си осигуриха място на финалите съответно на топка и на обръч. Владинова е седма, а Матева - девета в многобоя след първите два уреда. Днес жените ще представят съчетанията си с бухалки и лента, а финалите на отделните уреди са утре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар