Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

петък, 29 май 2015 г.

Най-сладката титла в историята на Стяуа. Изводът: Без агитката може, без Бекали не! (видео)

Големите са Големи при всякакви условия.
Новият шампион на Румъния Стяуа показа , че Големите са Големи, независимо от всички други фактори, които спъват всичко. Останал без име, изоставен от феновете, грандът показа, че е гранд, стана шампион, в най-трудният сезон, който е имал в историята си.


Червено-сините загубиха емблема, име, и най-лошото дойде. Феновете бойкотираха отбора, а това повлия пагубно на играта на бившият носител на Шампионска лига.

Никой не очакваше, че феновете ще изоставят Стяуа точно когато тимът имаше най-голяма нужда от тях. С Бекали в затвора, гранда се бори цяла година достойно, показвайки класа, вкарвайки красиви голове, въпреки слабия си треньор. 

Стяуа стана шампион, макар и със слаби игри в края на шампионата и с помощта на изпаднал тим. Тази титла обаче радва повече от всякога. Бекали бе пуснат от затвора малко преди края на първенството, получи възможността да се радва с тима, за който направи толкова много. 

Феновете на Стяуа в България благодарим на Джиджи, че той продължи да отделя средства почти 2 години и от затвора. Видя се днес, че Стяуа без фенове може, но без Бекали не става

Сега пътят е един - подсилване с нови трансфери и нови успехи в Шампионска лига. Така ще се върнат и тези от Peluza SUD и Peluza NORD, които предадоха отбора в най-тежкия момент. 

И накрая: Европа трепери, Стяуа идва с нов треньор, не недоразумението, заради което отпадна от Лудогорец. "Новата Стяуа" е по-жадна за успехи от всякога. Треперете грандове!  Челси и Аякс, помните я още нали?  


Няма коментари:

Публикуване на коментар