Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

понеделник, 25 май 2015 г.

Как Моника Маковей стана най-големият проблем на затъващата ни в тинята държава. За новата Германия на Балканите!

"Кой е този Моника Маковей", попита смешен политик
Кой е най-големият проблем на България, за това, че затъва в корупция и че управляващите и медиите не искат да променят манталитета ни към по-добро. Оказа се, Моника Маковей.

Румънката напоследък търпи злостни атаки, за това, че си позволи да каже истината - че Бойко Борисов не иска да се бори с корупцията.


Това го знаят и децата, посочва се и в международните доклади. Разбира се, че Моника Маковей е най-голямото зло за държавата ни. Ясно е защо Боко и компания толко се страхуват от нейния пример, както е ясно, че той е неприложим за България.

"Ние не се сравняваме с Румъния, а с Германия", каза бившият пожарникар наскоро. Така е г-н Борисов, направо сме новата Германия на Балканите.

Германия сме с надупчените Ви магистрали, с които се гордеете толкова много, Германия сме с показните разстрели, с наркоканалите, и с манталитета на българина.

Да се радва човек, че г-н Борисов му е президент и да се надсмива над "ментето" Маковей.....

Няма коментари:

Публикуване на коментар