Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 13 февруари 2014 г.

Удължиха срока на разследването за смъртта на Ралица и Пепи Цигането до май

Пепи Цигането и Ралица
Срокът за разследването на смъртта на Ралица и Петър Петров - Цигането, който се застреля докато ченгетата го гониха след убийство на младото момиче, е удължен с още 3 месеца, научи ПИК от полицейски източници. През месец май криминалистите или ще прекратят работата си, или ще направят ново разтегляне на срока.


Двамата младежи загинаха по мистериозен начин заради любовни трепети, а веднага след това семействата им се хванаха за косите, като и двете фамилии обвиняват другата страна, че е погубила рожбата им.

Красивата Ралица бе намерена мъртва в края на ноември зад заведение в столичния квартал „Надежда“. Клошар се натъкнал на тялото, което бе открито в канавка. Соченият за убиец Петър Цигането се гръмна с ловна пушка, все още не е ясно дали от страх от ченгетата или от любов към младото момиче.

Ченгетата са стиганли до някакви следи, но те все още се проверяват. Всичко свързано с разследването се пази в дълбока тайна и от родителите на Ралица и Петър. На тях само им е съобщено, че работата по случая не е спряла, а до месец май вероятно ще има резултат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар