Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Крадците следели Огнян Донев няколко дни! Обрали имението му, докато той е в чужбина!

Собственикът на "Софарма" Огнян Донев е обран, в момент, в който е напуснал страната ни в посока известна европейска столица. Крадците са го следили в продължение на няколко дни преди да атакуват имението му в Панчарево, научи ПИК.


Бандитите явно са проучили добре графика на бизнесмена и са щурмували имота му веднага, след като той напуснал границите на България.
Ченгетата все още не могат да разберат какво точно е откраднато, защото Донев все още не е се е завърнал в България, за да направи описание на задигнатите му вещи.

ПИК научи, че е действано професионално и най-вероятно двама бандити са нападнали апетитната къща. Използвали са ръкавици, не са оставили никакви следи по земята.
Едва ли ще се стигне до залавяне на бандитите, по-скоро може да намерят някоя ценност от откраднатото, прогнозира ченге, което е наясно с подобни престъпления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар