Харесайте фейсбук страницата РУМЪНСКИ ФУТБОЛ. Така ще се информирате на всеки час какво се случва на север от Дунав. @ Това е един уникален проект, който се прави за вас!

четвъртък, 13 февруари 2014 г.

Поръчваме туршия и кисело зеле по интернет

Тотален хит в интернет стана онлайн поръчката на туршия и кисело зеле, които се доставят до вкъщи. От няколко години Даниела има уебмагазин и пласира домашно произведени продукти в мрежата. Цялата организация тя прави от дома си с помощта на социалните мрежи, където хората предварително са поръчали от какво имат нужда и в какви количества, след което допълнително се разбират за деня и часа на доставката.


Даниела разказва, че онлайн магазинчето възникнало почти на шега. Засадила двора на стара селска къща със зеленчуци и започнала да прави традиционна зимнина. Вместо да се занимават със затварянето на буркани през есента, жителите на големите градове масово я купуват домашно приготвена през януари. Между 4-5 лв. върви килограмът кисело зеле, като в зависимост от града, от който поръчвате, трябва да си приготвите до 5 лв. за доставка.

Даниела разказва, че тайната е в това да запазиш традиционния вкус на туршията. Хората търсят продукти, които да им напомнят за домашно приготвената от бабите и майките им храна.

Повечето от създателите на онлайн магазините за екологично чисти домашни продукти са лицензирани производители и разпространители. Споделят, че търгуват чрез мрежата, защото спестяват пари от наем за помещения, където да извършват търговка дейност. Също така, чрез онлайн поръчката, може да се възползват хора от цялата страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар